Gezichtsbehandelingen

Acnebehandeling

€55 (60min)

Acne is een huidprobleem beïnvloedt door verkeerd product gebruik, levensstijl, stress en hormonen.

Microneedling behandeling

€79 (60min)

Microneedling is effectief bij huidveroudering, littekens, pigmentatie, rosacea en groeve poriën. Microneedling activeert het natuurlijke herstelproces van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Peeling

€69 (60min)

Het is een effectieve behandeling voor een acne huid, onzuivere huid, gevoelige/dunne huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels, verslapte huid. Vanwege zijn moleculaire omvang wordt Amandelzuur goed verdragen door vrijwel alle huidtypes, met inbegrip van gevoelige huidtypen zoals rosacea. Het is ook geschikt voor mensen met een donkere teint. Amandelzuur Peeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Dermaplaning incl. vliesmasker

€75 (60min)

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd van het gelaat. Dit wordt met chirurgisch steriel mesje, speciaal ontwikkeld voor dermaplaning, verwijderd van de huid. Pijnloos en effectief! Gelijk na de behandeling heb je een zachte, stralende en frisse huid ontdaan van dode huidcellen en donshaar. De voordelen van dermaplaning op een rijtje: - Verwijdert dode huidcellen en donsharen - Verfijnt fijne lijntjes - Egaliseert de huid - Bevorderd aanmaak collageen en elastine - Onzuiverheden kunnen beter worden verwijderd - De huid weer een "glow" geven - Betere opname van werkstoffen tijdens de behandeling - Make-up wordt mooier aangebracht op de huid Advies na de behandeling - Binnen 48 uur geen gebruik maken van de sauna - Binnen 24 uur niet intensief sporten - Binnen 24 uur geen foundation, poeder etc. (Gebruik na 24 uur schone kwasten/spons) - Huid goed beschermen met een zonnefactor

Bindweefselmassage

€30 (30min)

We starten deze gezichtsbehandeling met diep reiniging en een krachtige peeling gevolgd door een intensieve bindweefsel massage door middel van Cupping voor een betere collageen productie, verbetering en verstrakking van de huidstructuur voor een natuurlijke facelift effect.

Relax treatment

€45 (45min)

Huidverbeterend behandeling: Reiniging – scrub, onzuiverheden verwijderen, masker gezicht, massage nek, serum, afsluitende crème


Cosmetische Acupunctuur (Bio Botox behandeling)

€69 (60min)

(Huidproblemen)
- Gezichtsverlamming
- Aangezichtspijn
- Hangende oogleden
- Littekens
- Couperose
- Acne
- Wallen en donkere kringen onder de ogen
- Verslaper Kaakcontour
- Matte uitstraling
- Opgeblazen gezicht en oedeemvorming in gezicht
- Droge huid of vette huid
- Verbeteren van de oog- oorfunctie en sinussen
- Schildklier problematiek en hersenen doorbloeding
- Afweersysteem verbeteren
- Verhoogde collageen aanmaak

De behandeling houdt in:

* Gezichtsreiniging
* Voedend en vochtregulerend masker
* Tui-na gezichtsmassage 20 minuten gezicht en hals
* Anti-aging acupunctuur 20 minuten
* Gezicht en hals massage met Gua Sha steen
* Kalmerend masker
* Anti-rimpel crème

Afspraak maken
Chat openen