Gezichtsbehandelingen

Acnebehandeling

€59 (60min)

De acnebehandeling wordt uitgevoerd met de allerbeste huidproducten tegen acne van IMAGE & NEODERMA. Geschikt tegen alle vormen van acne zoals jeugdpuistjes, hormonale acne, mee-eters (comedonen) en pukkels. Bij zowel minder tot actieve acne wordt de huid extra reinigingen uitgevoerd.

Microneedling behandeling

€69 (60min)

Maakt de huid strakker - Verbetering van hyper-pigmentatie en - beschadiging door de zon - Vermindert striae - Tegen acne, rimpels en littekens. (ook bij te bijboeken + €15 diepreiniging en mee eters weghalen +Reiniging, huidanalyse, dieptereiniging/exfoliatie, onzuiverheden verwijderen)

Biopeeling Neoderma/ Amandelzuur

€69 (60min)

Het is een effectieve behandeling voor een acne huid, onzuivere huid, gevoelige/dunne huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels, verslapte huid.

Kuur Microneedling met Dermedics serum+ BioPeeling

€120 (60min)

De meest effectieve huidverbeterende behandeling bij: - Fijne lijntjes rond de mond, wangen, hals en decollecté - Pigmentvlekken - Littekens - Littekens door acne - Grove poriën

Enige richtlijnen:

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen in kuurverband nodig (elke 2-4 weken). In het algemeen geldt hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam. Na de kuur is het advies om 1 losse behandeling per 3 tot 6 maanden te ondergaan om de behaalde resultaten te behouden.

Microdermabrassie

€99(60min)/ 3sessies €250

Topbehandeling voor het bestrijden van fijne lijntjes, rimpels, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid. Voor het beste resultaat is kuurvorm aan te raden.

Bindweefselmassage

€45 (30min)

We starten deze gezichtsbehandeling met diep reiniging en een krachtige peeling gevolgd door een intensieve bindweefsel massage door middel van Cupping voor een betere collageen productie, verbetering en verstrakking van de huidstructuur voor een natuurlijke facelift effect.

Relax treatment

€45 (45min)

Huidverbeterend behandeling:

Reiniging – scrub, onzuiverheden verwijderen, masker gezicht, massage nek, schouders, serum, afsluitende crème –
Boostbehandeling €64,50 (60min) Reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, masker gezicht, massage decolleté, serum, gezichtsmassage, dagverzorging.

Cosmetische Acupunctuur (Bio Botox behandeling)

€69 (60min)

(Huidproblemen)
- Gezichtsverlamming
- Aangezichtspijn
- Hangende oogleden
- Littekens
- Couperose
- Acne
- Wallen en donkere kringen onder de ogen
- Verslaper Kaakcontour
- Matte uitstraling
- Opgeblazen gezicht en oedeemvorming in gezicht
- Droge huid of vette huid
- Verbeteren van de oog- oorfunctie en sinussen
- Schildklier problematiek en hersenen doorbloeding
- Afweersysteem verbeteren
- Verhoogde collageen aanmaak

De behandeling houdt in:

* Gezichtsreiniging
* Voedend en vochtregulerend masker
* Tui-na gezichtsmassage 20 minuten gezicht en hals
* Anti-aging acupunctuur 20 minuten
* Gezicht en hals massage met Gua Sha steen
* Kalmerend masker
* Anti-rimpel crème

De Holistische behandelmethode staat centraal, waardoor er gebruik gemaakt word van een Gua Sha/ bindweefsel gezichtstherapie met drukpunt massage. Deze massage regenereert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert toxines en dode huidcellen, bevordert de ontwikkeling van collageen en ontspant de huid.​Gua Sha ritueel €70 (60min)

- Grondige reiniging van je huid - Een scrub of peeling - Een manuele massage van het gezicht - Bijzondere Gua Sha massage van het gezicht - Gezichtsmasker - Verzorging.

SkinTherapie Facial incl. bindweefselmassage €70 (60min)

Alles voor jouw huidverberteringsirtueel. De producten worden volledig afgestemd op jouw huidconditie. Waar bestaat dan een volledige gezichtsbehandeling uit? Hierbij kan je aan de volgende dingen denken: - Grondige reiniging van je huid - Een scrub of intense peeling - Het verwijderen van onzuiverheden - Bindweefsel massage van het gezicht - Gezichtsmasker - Verzorging
Afspraak maken