Gezichtsbehandelingen

Huidverbeterende Behandelingen

Wil je een gezichtsbehandeling in Amsterdam, en heb je huidproblemen? Of wil je een mooier huid? Wij bieden de beste gezichtsbehandeling in Amsterdam met aanzienlijk verbetering. Zeer rustige sfeer en een heerlijke professionele behandeling. Na de gezichtsbehandeling loop je altijd met een stralende huid de deur uit. Wij bieden je een heel aantal behandelingen specifiek op maat van jouw wensen en huid. 

Kies hieronder de gezichtsbehandeling die bij je past. Kan je niet kiezen? Onze schoonheidsspecialisten  geven u het beste advies!

Acnebehandeling

Last van acne? Wij gaan voor een doorgedreven behandelingen met de allerbeste huidproducten tegen acne. Jeugdpuistjes, hormonale acne, mee-eters of pukkels? Wij behandelen ze met de producten van IMAGE & NEODERMA. Producten die hun nut al ruimschoots bewezen hebben. Zelfs hardnekkige, actieve acne vormt voor ons geen probleem. Het resultaat is merkelijk zichtbaar en de huid ziet er merkelijk frisser uit.

Een acnebehandeling is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor € 89 (60 minuten).

 

Amandelzuurpeeling gezichtsbehandeling

Acne, onzuiverheden, pigmentvlekken en oppervlakte rimpels? Met een amandelzuur peeling pakken we ze aan. Het versterkt de huid en de behandeling wordt uitstekend verdragen. Ook gevoelige huidtypes en mensen met getinte huid komen in aanmerking voor deze behandeling. Zowel bij mannen als vrouwen kan een peeling uitgevoerd worden. Reken maar dat je huid een stevige boost krijgt.

Een amandelzuur peeling is beschikbaar voor € 89 (30 minuten ongeveer)

 

LIPO MASSAGE, Bindweefselmassage, lymfedrainage massage

Met een bindweefselmassage, lipomassage of ook wel lymfedrainage massages stimuleren we de stevigheid van je huid en zorgen we voor een gezonde teint. Met deze behandeling bekomen we dat voedingsstoffen beter worden opgenomen, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. We starten met een dieptereiniging, waarna we een krachtige peeling voorzien en afsluiten met een bindweefselmassage, lipomassage of ook wel lymfedrainage massages door middel van cupping. Zo stimuleren we de aanmaak van collageen en maken we je huid opnieuw strakker en gezonder. Geniet van een natuurlijk facelift-effect en ga weer stralend door het leven. 

Een bindweefselmassage, lipomassage of ook wel bekend als  lymfedrainage massage. kan vanaf € 45 (30 min). En voor € 89 (60 minuten).

BIO PEELING

De Bio peeling behandeling, kuidenpeeling is een 100% natuurlijke bio peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en mairitiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. 

De ingrediënten voeden de huid diep. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt zeer glad en zacht aan. De kruiden in deze peeling ontdoen de huid van gifstoffen en afvalstoffen, zo wordt de huid geactiveerd zich sneller te vernieuwen en zal er jonger en frisser uitzien. Deze speciale behandeling is geschikt voor de acne huid, rokershuid en de rimpelige (verslapte) huid. Na 2 á 3 behandelingen is de conditie van de huid merkbaar verbeterd. Kleine littekens, rimpels en acne vervagen.

Een Bio peeling is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor € 99 (60 minuten).

RF MICRO NEEDLING, Radiofrequente microneedling

RF microneedling, Radiofrequente microneedling is een huidbehandeling waarbij we met de combinatie van microneedling en radiofrequente golven heel specifiek de huid op verschillende dieptes stimuleren.

Door de radiofrequente (RF) golven wordt thermische energie (warmte) geproduceerd in de diepere huidlagen. Dit heeft meerdere gunstige effecten:

  • samentrekken van het collageen
  • stimulatie tot vorming van nieuw collageen en elastine (neo-collagenese)
  • verbetering doorbloeding van de huid
  • Met RF microneedling kunnen we de huid dus in de diepte terwijl de huid aan de oppervlakte nagenoeg intact blijft.
Voor wie is RF microneedling geschikt?
  • Fijne lijntjes en rimpeltjes op het gelaat, de hals en decolleté
  • Grove huidstructuur
  • (Acne)littekens
  • Doffe gedehydrateerde huid
  • Zonbeschadigde huid
  • Rokershuid
Verschil met een gewone microneedling behandeling
 
Met de gewone microneelding behandeling verbeteren we de huid door ‘schade’ aan te maken aan het oppervlak van de huid, de epidermis. Door deze schade wordt het natuurlijke herstel en het wond genezingsproces van de opperhuid geactiveerd. Met de RF microneedling behandeling werken de naalden door middel van stempelen in plaats van krassen. Hierdoor er slechts weinig schade aan de epidermis en meer schade in de dermis, waar de prikkel ook hoort te zijn.
 
 
Hoe vaak dient een behandeling herhaald te worden?

Voor een optimaal resultaat adviseren we 3-4 behandelingen. Tussen iedere behandeling moet wel 4 weken zitten. Het resultaat is op z’n best na 3 tot 4 maanden. Dit betekent niet dat het resultaat hierna weg is, maar dat slechts de activiteit in de huid wat afneemt.

Prijzen
RF en microneedeling gelaat €239,- per behandeling / 3 behandelingen voor €650,-
RF en microneedeling gelaat en hals €319,- / 3 behandelingen voor €849,-
RF en microneedeling hals decolleté €329,-/ 3 behandelingen voor € 899,-
RF en microneedeling gelaat, hals en decolleté €399,- /3 behandelingen voor € 1099,-

Gezichtsbehandelingen

ACCUPUNTUUR GEZICHTSBEHANDELING

Met deze behandeling volgens de Chinese geneeskunde pakken we huidveroudering aan. Door middel van naalden laten we de energie in je gezicht weer optimaal stromen, waardoor huidveroudering wordt voorkomen. Deze behandeling werkt tegen een waaier aan huidproblemen als pijn in het aangezicht, hangende oogleden, littekens, couperose, acne, littekens, wallen, een droge/vette huid en meer. Deze techniek gaat al eeuwen met succes mee en verbetert het afweersysteem van de huid.

Reken op een gezichtsreiniging, het aanbrengen van een voedend/vochtregulerend masker, een verkwikkende gezichts- en halsmassage en 20 minuten anti-aging acupunctuur. Vervolgens geven we een deugddoende massage met een Gua sha steen om af te sluiten met een kalmerend masker en een anti-aging crème.

Geniet van deze behandeling vanaf € 49 (30 min). En voor € 99 (60 minuten).

DERMAPLANING GEZICHTSBEHANDELING

Dode huidcellen en donsharen verwijderen van de huid? Dermaplaning! Met een speciaal ontwikkeld chirurgisch steriel mesje, worden de dode huidcellen verwijderd. Een pijnloze en effectieve behandeling die garant staat voor een frisse en stralende huid. Deze behandeling maakt je huid egaal en zorgt voor de aanmaak van elastine en collageen, waardoor er nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Ben je op zoek naar een stralende ‘glow” en/of wil je het effect van je make-up nog wat extra punch geven? Dan is dermaplaning zeker wat voor jou. 

Dermaplaning behandeling is mogelijk  voor € 79 (30 minuten ongeveer).

MICRONEEDLING GEZICHTSBEHANDELING


Een microneedling behandeling maakt de huid strakker, verbetert hyperpigmentatie, schade door de zon en pakt de gestresseerde huid aan. Bovendien kan deze behandeling ook ingezet worden tegen rimpels, acne en littekens. Met een dermate perforeren we je huid zachtjes met fijne naaldjes. Zo wordt extra elastiek en collageen aangemaakt. 

Een basisbehandeling komt op € 69 (60 min).
Voor € 10 extra zorgen we voor een bijkomende dieptereiniging en halen we mee-eters manueel weg. Bovendien voeren we een huidanalyse uit, reinigen we de huid volledig en verwijderen we eventuele onzuiverheden.

Een Microneedling behandeling is al mogelijk voor € 79 (30 minuten ongeveer).

GLOW GEZICHTSBEHANDELING

Je huid laten stralen? Blikken vangen met je huid die blaakt van de gezondheid? Met de Glow gezichtsbehandeling kies je voor een diepgaande reiniging en een scrub om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Een gezichtsmasker doet je gezicht ontspannen, terwijl een massage van de decolleté voor net dat tikkeltje extra zorgt. Afsluiten doen we deze behandelingen met een deugddoende gezichtsmassage, een serum en een dag verzorging. Stralen doe je!

Deze Glow gezichtsbehandeling komt op € 49 (30 min). En voor € 89 (60 minuten).

Laser en Skin Therapie
Tarieven

GUA SHA RITUEEL GEZICHTSBEHANDELING

Met Gua sha stenen glijden we ritmisch over je gezicht, waardoor we de bloedsomloop stimuleren en de lymfe draineren. We vernieuwen de huidcellen, verwijderen overtollig water en lymfevocht en zorgen voor een stevigere en vollere huid. Naast het heilzame gevolg voor je huid, geniet je ook van een relaxerend ritueel. We starten met een grondige reiniging van je huid, een scrub/peeling en een manuele massage van het gezicht. Vervolgens gaan we aan de slag met de Gua sha stenen en geven we het gezicht een stevige massage. Afsluiten doen we met een verkoelend gezichtsmasker en verzorging. 

Dit ritueel beleef je al vanaf € 45 (30 min). En voor € 99 (60 minuten).

RELAX TREATMENT GEZICHTSBEHANDELING

Je gezichtshuid even helemaal laten ontspannen? Met deze hui verbeterende behandeling reinigen we je huid, scrubben we onzuiverheden weg en voorzien we een relaxerend masker. Dit vullen we aan met een deugddoende nek- en schoudermassage. Vervolgens brengen we nog een verfrissend serum en een afsluitende crème aan. Even grenzeloos genieten en even helemaal tot rust komen, tijdens een momentje voor jezelf en je huid.

Deze relax treatment behandeling komt op € 45 (30 min). En voor €99 (60 minuten).

Boek nu jou facial

Wees welkom

Ook jij verdient een facial behandeling bij ons

Kom langs of maak meteen een afspraak.