Gezichtsbehandelingen

Acne behandeling incl. microneedling kuur behandeling

€99 (60min)

Acne behandeling gelaat + Dieptereiniging+microneedling Acne behandeling met fruitzuurpeeling inclusief hoogwaardig vliesmasker. Deze peeling wordt uitgevoerd met Salycilzuur, melkzuur en glycol zuur die de huid weer glad maken.

Microneedling behandeling

€ 60

Maakt de huid strakker - Verbetering van hyperpigmentatie en - beschadiging door de zon - Vermindert striae - Tegen acne en littekens. (ook bij te bijboeken diepreiniging/peeling behandeling)

Biopeeling Neoderma

€ 69 (60min)

Het is een effectieve behandeling voor een acne huid, onzuivere huid, gevoelige/dunne huid, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, rimpels, verslapte huid.

Deluxe combi Microneedling+ BioPeeling

60min €120

Microneedling in combinatie met BioPeeling en als onderhoud Cosmetische Acupunctuur zal een perfecte boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds kunnen er foto's van de huid worden gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

Enige richtlijnen:

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen in kuurverband nodig (elke 2-4 weken). In het algemeen geldt hoe meer behandelingen u ondergaat, hoe sneller u het gewenste resultaat bereikt. Voor een blijvend resultaat is onderhoud raadzaam. Na de kuur is het advies om 1 losse behandeling per 3 tot 6 maanden te ondergaan om de behaalde resultaten te behouden.

MICRODERMABRASIE DELUXE

75min €99/ 3sessies €250

Topbehandeling voor het bestrijden van fijne lijntjes, rimpels, littekens, pigmentvlekken en een doffe huid. Voor het beste resultaat is kuurvorm aan te raden.

BINDWEEFSEL FACIAL

30min €45

We starten deze facial met een reiniging en een krachtige peeling gevolgd door een intensieve bindweefsel massage door middel van cupping voor een betere collageen productie, verbetering en verstrakking van de huidstructuur voor een natuurlijke facelift effect.

HOLISTISCHE GEZICHTSBEHANDELING & CONTOURGEZICHTMASSAGE

110 min / €98,50

Huidverbeterend en ontspannend, inclusief een decolleté behandeling.

Reiniging – Diepreinigende peeling – Huidonzuiverheden verwijderen – Decolleté behandeling – Luxe voedende masker – Effectieve contourgezichtsmassage*) – Decolleté, nek en schoudermassage – Hand- en Voetmassage, en Hoofdhuidmassage – Verzorgende crème /voedende serum.
*)Contourgezichtsmassage is als een workout voor je gezicht en geeft je een verfrist en stralend gevoel.

Cosmetische Acupunctuur (Bio Botox behandeling)

60min €69

(Huidproblemen)
- Gezichtsverlamming
- Aangezichtspijn
- Hangende oogleden
- Littekens
- Couperose
- Acne
- Wallen en donkere kringen onder de ogen
- Verslapre Kaakcontour
- Matte uitstraling
- Opgeblazen gezicht en oedeemvorming in gezicht
- Droge of vetarme huid of vette huid
- Verbeteren van de oog- oorfunctie en sinussen
- Schildklier problematiek en hersenen doorbloeding
- Afweersysteem verbeteren
- Verhoogde collageen aanmaak

Een glanzende huid, een levendige blik en een gezonde uitstraling doen wonderen in het contact met anderen. Schoonheid ontstaat van binnenuit, door gezonde voeding en leefstijl, en door het terugbrengen van de balans in je leven. De Chinezen zeggen dus dat rimpels en emoties aan elkaar gekoppeld zijn. De uitdrukking van emoties kunnen we dus terugvinden in het gelaat. Een Anti-aging behandeling werkt het best als men een aantal keren terugkomt. (liefst 1 x per week tot maximaal 10 weken) Na 6 weken gaat het lichaam een maximaal aan collageen aanmaken, waardoor een rimpel van binnenuit wordt gevuld. De behandeling houdt in:

* Gezichtsreiniging
* Voedend en vochtregulerend masker
* Tui-na gezichtsmassage 20 minuten gezicht en hals
* Anti-aging acupunctuur 20 minuten
* Gezicht en hals massage met Guasha steen
* Kalmerend masker
* Anti-rimpel crème

COMBINATIEBEHANDELINGEN

Sommige huidverbeterende behandelingen zijn te combineren met andere behandelingen, of in een gezichtsbehandelingen.

​The Ultimate Facial incl.Gua Sha gezichtsmassage 90min €59

Reinging, huidanalyse, dieptereiniging/exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, Gua Sha gezichtsmassage, masker, serum en dagcrème.

SkinTherapie Signature Facial incl. bindweefsel gezichtsmassagel 60min €45

Reinging, huidanalyse, dieptereiniging/exfoliatie, onzuiverheden verwijderen, bindweefsel therapie gezichtsmassage, masker, serum en dagcrème
Afspraak maken