massages

Ontspannen en helende Massages

Wil je een  massage in Amsterdam, en heb je last van je nek, rug, schouders of ben je gespannen? Wij bieden de beste therapeutische massages in Amsterdam gericht op je wensen en knelpunten. Zeer rustige sfeer en een heerlijke professionele behandeling. Na elk bezoek loop je herboren de deur uit! 

Meeste zorgverzekeraars betalen deze behandelingen geheel of gedeeltelijk terug.

Kies hieronder de massage die bij je past. Kan je niet kiezen? Onze massage therapeuten geven u het beste advies!

LIPO MASSAGE, BINDWEEFSELMASSAGE, LYMFEDRAINAGE MASSAGE

Met een bindweefselmassage, lipomassage of ook wel lymfedrainage massages stimuleren we de stevigheid van je huid en zorgen we voor een gezonde teint. Met deze behandeling bekomen we dat voedingsstoffen beter worden opgenomen, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. We starten met een dieptereiniging, waarna we een krachtige peeling voorzien en afsluiten met een bindweefselmassage, lipomassage of ook wel lymfedrainage massages door middel van cupping. Zo stimuleren we de aanmaak van collageen en maken we je huid opnieuw strakker en gezonder. Geniet van een natuurlijk facelift-effect en ga weer stralend door het leven. 

Een bindweefselmassage, lipomassage of ook wel bekend als  lymfedrainage massage. kan vanaf € 45 (30 min). En voor € 89 (60 minuten).

anticellulite massage amsterdam

Cellulitis aanpakken, ofwel de onderhuidse vetcellen aanpakken? Wij gaan voor een stevige massage in combinatie met cups, waardoor vocht- en afvalstoffen vlot worden afgevoerd. Door deze behandeling neemt cellulite/sinaasappelhuid merkbaar af en ook zwangerschapsstriemen kunnen met deze massage verminderd worden. 

Een anti cellulite massage is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor € 90 (60 minuten).

Ayurvedische massage

Deze Indiase lichaamsmassage waarbij warme etherische oliën worden gebruikt stimuleert de vitale energiepunten in je lichaam. Op die manier worden blokkades uit de weg geruimd en kan de energie weer vrij stromen in je lichaam. Deze massage werkt helend, reinigt en balanceert het fysieke en geestelijk. Vermoeidheid, stress en slapeloosheid kunnen hier effectief mee aangepakt worden, evenals spierpijn.

Een ayurvedische massage is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor € 89 (60 minuten)

Dry cupping massage

Met dry cupping werken we in de doorbloeding van de spieren en weefsels en stimuleren we deze. Door middel van cups die we vacuüm zuigen stimuleren we ook het ontgiftingsproces. De cupping wordt gecombineerd met een therapeutische massage die zijn nut al bewezen heeft en door zorgverzekeraars wordt vergoed. Voor pijn aan de nek, rug, schouders en andere spieren kan met dry cupping efficiënt aangepakt en verlicht worden. 

Een Dry cupping therapeutisch massage is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor € 99 (60 minuten).

Dry needling massage therapie

Pijnlijke of gespannen spieren? Met een dunne acupunctuurnaald pakken we de verhardingen in de spieren doeltreffend aan. We zorgen voor een natuurlijke ontspanning en deze therapie werkt uitstekend bij fanatieke sporters, mensen die langdurig achter de computer zitten of mensen die last hebben van stress. Myofasciale triggerpoints worden door middel van de naald ontspannen. Deze prikken voel je amper en de verbetering is bijna onmiddellijk merkbaar. 

Een Dry needling massage therapie is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor € 99 (60 minuten).

Fibromyalgiemassage

Last van chronische pijn, stijfheid en vermoeidheid in de spieren en/of reumatische aandoeningen? Met een therapeutische massage op maat pakken we deze klachten manueel aan en dit over het gehele lichaam indien gewenst. Deze natuurgeneeskundige massage heeft zijn effect al bewezen en wordt dan ook vergoed door de zorgverzekering. Vakbekwame therapeutes zorgen voor exact de juiste druk die nodig is om de klachten te verlichten. 

Een Fibromyalgie massage is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor €89 (60 minuten).

Relaxing massage

Even heerlijk ontspannen, wat tijd voor jezelf en je spieren even helemaal laten loszetten? Dan is onze heerlijke relaxing massage wat voor jou. Wij pakken zacht maar doelgericht je rug, schouders en nek onder handen. Een massage van om en bij de 30 minuten die je achteraf een gelukzalig en ontspannen gevoel geeft. 

Een Relaxing massage is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor € 99 (60 minuten).

Voetreflexzone-massage

Onder de voeten bevinden zich reflexzones die samenhangen met organen en weefsels in ons lichaam. Tijdens deze massage prikkelen we deze zones in de voet verbonden met organen en weefsels, waardoor deze indirect behandelt worden. Daarmee verbeteren we onrechtstreeks de werking van deze organen en weefsels. Het zelf genezend vermogen wordt hiermee geactiveerd, omdat het de doorbloeding van het lichaam bevordert en de afvalstoffen sneller worden afgevoerd. 

Een Voetreflexzone massage is al mogelijk vanaf € 45 (30 minuten). En voor €89 (60 minuten).

Massage Amsterdam

Boek nu

Wees welkom

Ook jij verdient een behandeling bij ons

Kom langs of maak meteen een afspraak.