Therapeutische massages

Fybromyalgie

Te behandelen bij weke-delen en ook reuma genoemd, valt onder de reumatische aandoeningen. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn en stijfheid in het hele lichaam. Onze patiënten krijgen een complete therapeutische massage voor het heel lichaam, deze natuurgeneeskunde massage wordt vergoed via de zorgverzekering.

Dry Cupping therapeutische massage

De Cupping is een therapeutische massage en wordt door zorgverzekeraars vergoed, deze behandeling wordt gebruikt om ‘stagnatie’ te verlichten. Vooral om pijn aan de nek, rug, schouders en andere spieren te behandelen.

Dry Needling therapie

Dry needling richt zich op de behandeling van meestal al langer bestaande spierklachten. Voor patienten die te fanatiek hebben gesport, achter de computer zitten op het werk, last hebben van stress of een blessure hebben en anders zijn gaan bewegen kan de dry needling een goede behandelmethode zijn. Met dry needling worden spierverhardingen (‘myofasciale triggerpoints’) ontspannen, door deze aan te prikken met een dunne acupunctuurnaald. De prik voel je meestal niet, na de behandeling met dry needling is meestal de verbetering direct voelbaar.

BYE BYE CELLULITE

De huid wordt stevig gemasseerd in combinatie met cups, vocht en afvalstoffen worden afgevoerd, cellulite en zwangerschapsstriemen worden zichtbaar verminderd.

RELAXING MASSAGE 30 MINUTEN

Een heerlijke rug, schouder en nek massage.

STRESS THERAPIE MASSAGE

Een combinatie van vloeiende strijkbewegingen, zacht of stevig (druk naar wens) met een blend van aromatische oliën die zorgen voor diepe ontspanning.

Voetreflexzone Massage

Voetreflexzone Massage prikkelt de zelfgenezende mogelijkheden die ieder mens in zich heeft. Haar werking is gebaseerd op de volgende effecten: Reflectoir/Energetisch. Iedere zone in de voet is vebonden met een projectiegebied in de hersenen, welke betrokken is bij het functioneren van een orgaan. De massage beinvloedt dat gebied, daarmee de functie van het orgaan verbeterend.

De Ayurvedische massage

De ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd. De massage:
  • Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
  • bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
  • helpt bij klachten vermindering en oplossing zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burnout, spijsverteringsklachten en hoofdpijn
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk in het aanvullende pakket.

Tarieven voor Natuurgeneeskundige Consulten

30 minuten … €35
60 minuten … €60
75 minuten … €72,50
90 minuten … €80
Afspraak maken